Welintro Sports© Demo

  • Author: Welintro©
  • Kategori: Demo
  • För: Föreningar
Write your awesome label here.
Innehåll
Vi skapar den perfekta introduktionen och samarbetet mellan förening, spelare och föräldrar.

Ta del av vår förenklade demo för hur det kan se ut för en mindre förening. 

Varianter & andra lösningar: Blå text i slutet av avsnitten + under FAQ längst ner.
  • Exams: Demo

Se filmen om Welintro Sports

Här får du ta del av hur er skola kan tänka kring er egen Welintro Sports. Om du vill kan du även logga in nedan och ta del av demovarianten i lugn och ro
Write your awesome label here.

FAQ

Hur görs filmerna?

Att filma ledare, spelare etc. kan varmt rekommenderas! Det skapar ett betydligt mer levande intryck och man får ofta ett bättre resultat. Filmade intervjuer kan genomföras av oss alternativt att ni gör detta själva och ger till oss. Vi supporterar er med ett frågeformulär, ger pedagogiska tips och filmalternativen i så fall. Detta går såklart att göra hemma och här kan föräldrar exempelvis hjälpa till.

Hur mycket information ska man ha med?

Beroende på organisationens storlek och antalet aktiva och ledare så kan det såklart vara aktuellt med betydligt mer information. I processen så säkerställer vi att innehållet är lättillgängligt och inte laddat med för mycket information. 

Kan man filma lokalerna och miljön?

Att filma lokalerna och er miljö ger en ännu starkare trygghet för den nya i klubben. Kanske har personen redan varit på plats men det ger ett stöd ändå. Kombinera gärna med en lokalöversikt.

Arbetsmiljö

I demoversionen går vi bara in på några områden kring exempelvis arbetsmijö och risker. Här kan ert eget arbete med dessa frågor också byggas in. Ibland vill några inte delta i presentationen. Särskilt om den filmas. Här kan man såklart variera mellan film, bild + text eller bara text 

Checklista

Avsluta med en checklista där man kan samla all praktisk information som telefonnr, mail etc. på ett och samma ställe.

Prezi

Prezi är ett presentationsverktyg som i princip skapar möjligheten att ha en "presentation i presentationen" Den integreras i verktyget och kan skapas av er, eller så kanske ni redan har en färdig presentation. Men om ni vill kan vi tex göra Prezipresentationen från en powerpoint också såklart!

Inloggning & GDPR

När det är dags att ta del av ert förenings Welintro Sports© så får samtliga i laget en inloggningskod. Dessa används via länk som skickas från oss. Allt är såklart GDPR säkrat! 
Write your awesome label here.

Video

Vi filmar lokalerna, omgivningen och gör intervjuer med personal och ledning
Write your awesome label here.

Spar tiden

Ni kan lita på att er Welintro© är effektiv, alltid uppdaterad samt att även befintlig personal kan använda verktyget som stöd
Write your awesome label here.

Gruppen

Svetsa ihop föreningen och skapa förutsättningar för att lära känna varandra och klubben redan i starten
Write your awesome label here.

Praktiskt

Att redan vid starten veta hur organisationen, ha fått träffa kollegorna och känna till de praktiska delarna skapar en enorm trygghet.  

Welintro©

Demopresentation
Om Welintro©
Vi skräddarsyr det perfekta verktyget för att på ett tryggt och tidseffektivt sätt introducera era nyanställda i verksamheten. 
Created with